Thuis

SMARTWEIGH INSTRUMENT CO.,LTD

Bedrijfsprofiel

SMARTWEIGH INSTRUMENTENco., Ltd, vestigde meer dan 15 jaar, wat één van de grootste fabrikanten en de exporteur in China is. Onze workshop bezet 20.000 vierkante meters en gelegen in een zeer geschikte en mooie stad, is Changzhou, het dicht aan Shanghai en vergt slechts één uur door hoge snelheidsspoorweg.

 

  Ons bedrijf heeft productiemateriaal zoals Buigende machine, pre-boogmachine, scherende machine, qutomatic lasser, automatische lassenrobot, plasamasnijmachine, en het bakken paiting ruimte, vooruitgegaan om ons te helpen de productkwaliteit en de productieproductiviteit verhogen Ons bedrijf ook het hogere technicusteam en ontwerpteam heeft. Vele producten zijn toegepaste octrooien geweest.

 

 

  Onder gevorderde testequipement, de technische arbeiders en rijke experice, vervaardigden wij hoog gekwalificeerde vrachtwagen cales, platformschalen, bankschalen, kraanschalen, de schalen van de wegas, evenals vervangstukken zoals indicatoren en loadcells. Wij hebben uitgevoerd naar RUSLAND, KSA, de V.S., het UK, HOLLAND, SPANJE, ITALIË enz. velen verschillend soort landen, hebben onze goede kwaliteit en geschikte levering meer dan 200 distrbutors op lange termijn over de hele wereld aangetrokken.

Ons jaarlijks bedrag van de de uitvoerinzameling houdt ongeveer 5000,000 tot 10000,000 USD, onder van dit, ons project voor de buitenlandse spoorweg, zijn de weg en de overheid de meerderheid. Tussen haakjes, kunnen wij zowel ODM als OEM ontwerp ook leveren.

 

  Ons bedrijf havs toegekend ISO 9001, Ce, SGS, OIML cetificate voor onze producten, alle weegschaal is

 

pre-gekalibreerd alvorens te verschepen, deicated wij aan de geest van „Kwaliteit komen eerst forveve en technologiedetemines de productiviteit " aangezien extablished, en wij hebben benifited van het en stil briljant meer dan 15 jaar.

 

More and more is benieuwd en de briljante toekomst zal worden gemaakt is door SMARTWEIGH!

 

 

Bekijk meer over ons
ons bedrijf

In 2000, opgericht het Materiaalco., Ltd van Changzhou Hengcheng krijgen Wegend en het binnenlandse handelsmerk“ Hoop“.

 

In 2001, Onze bedrijfopstelling subco., Ltd van het bedrijf " SMARTWEIG INSTRUMENT“ voor buitenlandse handelszaken en wij kregen het handelsmerk „SMARTWEIGH“


In 2002, verkreeg het met succes het goedkeuringscertificaat en de productievergunning voor de schaal van de 100 tonvrachtwagen en grondschaal, elektronische kraanschaal, en investeerde 1,88 miljoen om een productieinstallatie in het Zhonglou-District op te richten om de „HOOP“ „SMARTWEIGH“ reeks elektronische vrachtwagenweegbruggen te veroorzaken. Aangeboden kwaliteitsproducten en de diensten aan klanten en verdelers over de hele wereld.

In 2006, verkreeg het bedrijf de ISO9001-certificatie van het kwaliteitsbeheersysteem. In 2006, lanceerde ons bedrijf met succes de grootste schaal van het ladings200t digitale elektronische voertuig. Onze SCS-schaal van de reeks op zwaar werk berekende vrachtwagen heeft de goedkeuring van de nationale supervisie van de instrumentatie explosiebestendige veiligheid en de inspectiepost, overgegaan en met succes het explosiebestendige certificaat van de digitale weegbrugoplossingen verkregen.


In 2013 die, lanceerden wij een schaal van de groot-tonnage high-precision buffer wijd in de edele metalenindustrie wordt gebruikt en verkregen één uitvindingscertificaat en vijf certificaten van het gebruiksmodeloctrooi.


In Maart 2015, lanceerde ons bedrijf met succes het onbeheerde wegende beheersysteem en het kwantitatieve ladingssysteem.
In September 2015, lanceerde ons bedrijf een nieuwe generatie van buitenlandse handels gespleten type de schaalreeks van het vrachtwagengewicht.


In 2017 Maart, lanceerden wij verpakkingsschalen en automatische het groeperen systeemreeksen. In April 2017, lanceerde ons bedrijf met succes het overtollige wegende beheersysteem. In Juli 2017, lanceerde ons bedrijf een wegend platform voor alle cementstructuren geschikt voor corrosieve milieu's zoals chemisch producten en afval-aan-energie installaties. In September 2017, lanceerde ons bedrijf de lokale gouden sensor van reeks high-precision Ioad.


In 2018, 18 Augustus, werd de reeks van „P“ fijne wegende producten gelanceerd. Wij verbeterden de originele producten en introduceerden de PSL-reeks bulkmaterialen en de vijfde generatie van nieuwe elektronische de vrachtwagenschaal van het structuur fsg-300T high-precision groot-tonnage en nieuwe intelligent. Wegend systeem.

SMARTWEIGH INSTRUMENT CO.,LTD SMARTWEIGH INSTRUMENT CO.,LTD SMARTWEIGH INSTRUMENT CO.,LTD SMARTWEIGH INSTRUMENT CO.,LTD SMARTWEIGH INSTRUMENT CO.,LTD SMARTWEIGH INSTRUMENT CO.,LTD
1 2 3 4 5 6
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Oceanië

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Exporteur

Verkoper

Merken : SMARTWEIGH

Aantal werknemers : 50~100

Jaarlijkse omzet : 500-1000

Opgericht Jaar : 2005

Export pct : 90% - 100%

Agent of famous brand: Metter Toledo , HBM

OEM & ODM: both supplied

Certificate: CE, ISO9001-2008

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

China SMARTWEIGH INSTRUMENT CO.,LTD Certificaten China SMARTWEIGH INSTRUMENT CO.,LTD Certificaten China SMARTWEIGH INSTRUMENT CO.,LTD Certificaten China SMARTWEIGH INSTRUMENT CO.,LTD Certificaten